Skip to content

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Millhalls Arkitektstudio arbetar med både privatpersoner och företag för att hjälpa er förverkliga era projekt, stora som små. Nedan kan du se ett urval av de typer av projekt vi åtar oss. Hittar ni inte något nedan som låter som ert projekt? Inga problem, hör av er till oss så pratar vi om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

alex
NYBYGGNAD

Ett nybyggnadsprojekt kan handla om allt från ett attefallshus eller en nybyggd villa till ett större bostadsprojekt eller en lokal. Vi har erfarenhet av att arbeta med både offentliga kunder såsom kommunala bostadsbolag och privata kunder. Krävs det bygglov hjälper vi dig med ansökan till kommunen.

OMBYGGNAD

Ibland ändras våra behov i våra befintliga hus och bostäder, och då kan man göra en ombyggnation. Det kan vara allt från att helt ändra planlösningen i din fastighet till att göra en mindre fasadförändring. Vi hjälper dig att få till en bra lösning, samt att ansöka om bygglov i de fall det krävs.

TILLBYGGNAD

Går du i tankar att bygga ut din fastighet? Det kan vara att bygga ett uterum eller altan, eller en större tillbyggnad. Den nya delen ska komplettera och fungera tillsammans med den äldre delen, något som vi hjälper dig med. Vi tar fram bygglovshandlingar till kommunen om detta krävs.

MARKANVISNINGSTÄVLIGAR

Om du är fastighetsutvecklare och vill delta i en markanvisningstävling kan vi på Millhalls Arkitektstudio hjälpa dig. Vi har erfarenhet av tävlingar och tar fram de ritningar, visualiseringar samt presentationsmaterial som behövs. 

DIGITALISERING

Sitter ni med äldre planritningar på era fastigheter i pappersformat, med inaktuella planlösningar och dålig kvalitet? Vi hjälper dig med uppmätning och uppritning av era underlag och levererar kvalitetssäkra ritningar i PDF och IFC-modell.

VISUALISERING

Med hjälp av visualiseringar kan man få en tydligare bild av hur ditt projekt kommer att bli. Detta kan t ex vara ett bra verktyg mot kommunen för att få bättre förståelse. Vi är kunniga och hjälper dig med såväl 3D bilder och filmer med hjälp av våra 3D renderingsprogram.